Click here for Myspace Layouts

Pages

Rabu, 16 Februari 2011

satu hari yang bahagia...

happy...happy...happy....and happy.....itu la yang aku rasa skang ni...aku happy sbb semalam family aku dpt brkumpul semua...walau kejap ja tapi aku ttp happy...bkn aku sorang...mak,ayah,abg2 aku pun happy juga...mcm2 kami buat semalam..borak2,gelak2,kongsi cerita...mcm2 la..kejap masa berlalu semalam..kan best kalo dpt duduk sama2 2,3 hari lagi..mungkin ada org ingat aku ni poyo kan..ye la...benda cm ni pun nk kecoh..lantak la org nk kta pa...dh aku happy kan...suka hati aku la...emm...bestnya dpt sembang2 semalam..bila la leh kumpul cam tu lagi ek....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.